Home Radio FM Programme Schedule
GRTS Radio Schedule
GRTS FM PROGRAMME SCHEDULE AND ASSIGNMENTS FOR TUESDAY

STUDIO REPS:

Falilou Janko 08:00 14:00
Modou L. Joof 14:00 18:00
Saidou Kosia 18:00 00:00

TIME PROGRAMME DURATION PRESENTER LANGUAGE
08:00 Good Morning from GRTS 1 Hour Sarjo Barrow Various
09:00 Breakfast Show 2 Hours Falilou Janko
11:00 Muso La Loo Dula Suwokono 1 Hour 55 Mins Yassin Gibba Mandinka
12:55 Music Bridge before News
13:00 News and Public Notice Various
13:30 Music Bridge / Promo / Commercials Studio Rep.
13:55 Call to Prayer
14:00 Sunu Artis Yi 2 Hours Modou L. Joof Various
16:00 Business Forum 55 Mins Abdoulie Cham Various
16:55 Call to Prayer
17:00 Gambia on the move Pt. 1 55 Mins Saul Jagne Various
17:55 Music Bridge before News
18:00 News and Public Notice in English
18:30 Gambia on the move Pt. 2 30 Mins Saul Jagne Various
18:55 Music Bridge before News
19:00 News and Public Notice in Mandinka
19:30 Salone Mix Pt. 1 25 Mins D.J. Sparky Various
19:55 Music Bridge before News
20:00 News and Public Notice in Wollof
20:30 Salone Mix Pt. 2 25 Mins D.J. Sparky Various
20:55 Music Bridge before News
21:00 News and Public Notice in Fula, Jola and Sarahule
21:30 Commercial Break with Adverts
21:55 Music Bridge before News
22:00 News at Ten
22:30 Malian Request Show 1 Hour Abi Ture Bambara
23:30 Music Break and Adverts
23:40 Music Bridge before News
00:00 CLose Down

 

GRTS YouTube Channel

WHO'S ONLINE

We have 54 guests online

StatCounter


Back to Top